αγώνας δρόμου στα «χνάρια» της Ιστορίας και της αρχαίας Εγνατίας Οδού


ΕΑΣ-ΑΜΘ

Εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών του αγώνα «VIA EGNATIA RUN 2016»

Εκδήλωση προς τιμή των 180 εθελοντών που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «VIA EGNATIA RUN 2016» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Via Egnatia Run: σημείο και ώρα συνάντησης για την αναχώρηση

Η ημέρα του αγώνα έφτασε!

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς και εθελοντές, ότι η συγκέντρωση θα γίνει στις 15:00 στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην παραλιακή λεωφόρο, στην Αλεξανδρούπολη. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 15:30 για το σημείο εκκίνησης, τα Λουτρά Τραϊανούπολης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN

Στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Via Egnatia» η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «VIA EGNATIA RUN». Ο αγώνας αποτελεί σημείο αναφοράς του Φεστιβάλ εκδηλώσεων «Via Egnatia», καθώς αναβιώνει μέσω του αθλητισμού και προσεγγίζει τμήμα της διαδρομής που ένωσε στο παρελθόν την Κωνσταντινούπολη με τη Ρώμη...

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Έκπτωση σε δρομείς και εθελοντές του VIA EGNATIA RUN για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους

Για τους δρομείς και τους εθελοντές που συμμετέχουν στον αγώνα «VIA EGNATIA RUN» θα υπάρχει έκπτωση για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (κάτω από το Φάρο). Η εταιρεία «ΕΝΩΣΗ Τ. ΕΠΕ» προσφέρει την ειδική τιμή των 2 ευρώ για όλη την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το VIA EGNATIA RUN

Συνεχίζονται έως και αύριο, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016, οι εγγραφές όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν, είτε ως δρομείς είτε ως εθελοντές, στον αγώνα δρόμου 16 χλμ. «VIA EGNATIA RUN» που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

  • 1
  • 2